Parallel kitchen,
annexed to the living-dining room

The parallel kitchen, the living room and the dining room share an open and translucent area. A great sliding glass door separates the kitchen space when the need arises, at the same time it allows light to pass through into the rest of this unique interior, strengthening their connection. The living room opens into the garden and the horizon with a similar solution. Therefore, when the two glass walls are slid back, the light from the outside floods into the kitchen area and the rest of the house. The atmosphere changes throughout the day, becoming a part of the present.

The property

Type

House

Architecture

Elena Sarmiento Díez and Adrián Martín Prieto (AEstudio Arquitectura)

Photography

José Luis López de Zubiría

The kitchen

Furniture

Santos: LINE Silk Black LAH model

Size

10,17 m2

Distribution

Parallel

Furniture and decoration

Santos: Coffee table and sideboard piece / Kettal: outdoor furniture / Normann Copenhagen: Kitchenware; table vases; cushions

Visit our showrooms
and start your project

See more